Velgreparaties CheckVelgreparaties Polijsten CheckPolijsten Richten CheckRichten Lassen CheckLassen Spuiten CheckSpuiten

Velgen richten

Een velg is sterk, maar flexibel. Krijgt de velg een flinke dreun, dan is de kans op een deuk groot. Ook wanneer u langs een stoeprand schuurt kan er slijtage ontstaan. Schade aan de velg zult u in de meeste gevallen voelen tijdens het rijden. Zodra u vermoedt dat er schade aan de velg is, is het verstandig zo snel mogelijk langs komen voor een kosteloze controle. In de meeste gevallen is schade snel te herstellen door de velg te richten.

Laat uw velgen richten door een specialist

Richten is vakwerk. Cultwheels werkt dan ook met ervaren specialisten die nauwkeurig te werk gaan. Wij zijn bekend met verschillende richttechnieken en beschikken over de nieuwste apparatuur om richtwerk correct uit te voeren. Dit staat garant voor optimale kwaliteit, oftewel stevige, doch flexibele velgen.

Cultwheels kan vrijwel iedere velg richten. Mocht de schade niet op te lossen zijn met richten, dan bespreken we de andere mogelijkheden met u.