Velgreparaties CheckVelgreparaties Polijsten CheckPolijsten Richten CheckRichten Lassen CheckLassen Spuiten CheckSpuiten

Velgen lassen

Zit er een scheur in uw velg? Dan zal de velg moeten worden gelast. CultWheels kan zelfs de kleine scheurtjes nauwkeurig voor u lassen.

Bij het lassen is het belangrijk dat hetzelfde materiaal wordt gebruikt als waar de velg van gemaakt is. Wordt het verkeerde materiaal gebruikt, dan zal het laswerk zeer waarschijnlijk scheuren. Uiteraard beschikt CultWheels over de nodige materialen en kennis om ieder lasklus correct en nauwkeurig uit te voeren.

Risico's bij lassen

Of lassen mogelijk is, is afhankelijk van de locatie van de scheur. De flexibele structuur van de voorkant kan bijvoorbeeld niet worden gelast. Tijdens het lassen wordt de velg heet. Hierdoor verandert de flexibele structuur van de velg en wordt deze keihard. Dit mag absoluut niet gebeuren.

Op andere plaatsen is koeling mogelijk waardoor er wel kan worden gelast. Uiteraard kunnen wij u hierover informeren. Indien lassen niet mogelijk is, komen onze specialisten met een andere passende oplossing.